La Gomera 🇪🇸

Mountainbiking på La Gomera er ikke tilladt i øens nationalparker. Det må anbefales at bruge de etablerede selskaber, som arrangere guidede ture, og som også i flere tilfælde har fornuftige cykler til udlejning.

‎⁨La Gomera⁩, ⁨Temocodá⁩, ⁨De Kanariske Øer⁩, ⁨Spanien⁩

En uges ophold på La Gomera. 8. december til 15. december 2019. Tidligere besøg på netop denne ø var i 1997, 1998 og 2016. Byen Valle Gran Rey (i sydvestlig hjørne på kortet, se nedenfor) har ikke ændret sig på alle disse år. Der må ikke bygges flere hoteller.

‎⁨La Gomera⁩, ⁨Vallehermoso⁩, ⁨De Kanariske Øer⁩, ⁨Spanien⁩

Der findes kun en lille lufthavn, så fra Danmark er eneste mulighed for at komme til øen via færgen fra Tenerife. Forvent en rejsetid fra Københavns Lufthavn til du er i Valle Gran Rey på godt 15 timer (måske mindre afhængig af ventetiden på færgen, da der ikke er så mange afgange).

Godt sted hvis du er til:

  • @ sort lavastrand ud til Atlanterhavet
  • @ afslapning uden en masse andre turister
  • @ vandring i smuk regnskov eller bjerge op til 1487 m.o.h.
  • @ mountainbiking
  • @ whale watching (tjek årstiden)
  • @ Solnedgang over Atlanterhavet
  • @ nudistbadestrand
  • @ opleve hippier der bor i sten-huler
La Gomera

La Gomera er en 25 km bred og 22 km lang spansk ø beliggende i Atlanterhavet som en del af de Kanariske Øer. Øen er den næstmindste af de beboede Kanariske Øer og er kun i mindre grad præget af turisme. De fleste af øens indbyggere bor i hovedstaden San Sebastián de La Gomera(8668 indb.) og i kommunen Valle Gran Rey på sydøstkysten (4.285 indb.). Øen ligger ca. 1300 kilometer fra det spanske og 300 kilometer fra det afrikanske fastland. Afstanden til den nærmeste færgehavn Los Cristianos på Tenerife er 38 kilometer. Højeste punktGarajonay  (1487 m).

Det bjergrige landskab skifter fra palmedækkede dale og dybe kløfter til nøgne klippeformationer og tropiske skovområder med eksotiske træer og planter.

Udsigt til Valle Gran Rey, byen som ligger nede i kløften.
Fra 3 timers guidet tur. FORTALEZA TRAIL TOUR med Bike Station Gomera
Frokost tid i byen ‎El Cercado⁩.
Byen El Cercado⁩.
Nær byen ‎ ⁨Vallehermoso.

Hvem er mountainbikingdenmark.com?