Categories

California 🇺🇸 1996

Marin Headlands San Francisco

Thomas Kaare Rasmussen, Anders Lau Nielsen og Jesper Aarslew-Jensen

Vi var nogle stykker fra byen, som var startet på mountainbike i begyndelsen af 1990’erne. Denne form for cykling startede noget før omkring byen San Francisco i USA. Området Marin County over på den anden side af broen Golden Gate er en del af historien.

Vores cykling i Danmark samt i New Zealand, Australien og Costa Rica op til året 1996, havde givet lyst til at se hvor historien tog sit udspring. I forbindelse med påsken (april) købte vi således flybilletter til San Francisco. Opholdet skulle egentlig bare være 1 uge, men forskellige omstændigheder gjorde, at vi blev der i 2 uger.

Grizzly Flats Trailhead

Bil og vores medbragte mountainbikes førte os rundt på de californiske mtb-spor

Vi lejede en større bil og kørte således rundt i en periferi af San Francisco og fandt mountainbikespor efter kort, som vi opsøgte hos lokale cykelforretninger osv. Vi nåede således rundt til Sonoma, Sonora, Santa Cruz, Livermore, Saragota, Sausalito, Yosemite National Park, Marin Headlands, Downtown San Francisco og over broen Golden Gate.

Golden Gate Bridge

En tur over Golden Gate Bridge i San Francisco

 

Down Town San Francisco

Downtown San Francisco

Hjemmefra havde vi ikke planlagt meget. Vi tog tingene, som de kom. Overnattede på vandrerhjem, moteller og på en universitetscamp. Cyklerne havde vi medbragt hjemmefra. Uden tasker til cyklerne; måske knapt så velovervejet, når man mellemlander i London. På turen hjem mistede vi således vores cykler, og har ikke set dem siden. Rygtet ville, at de var endt i Sydafrika. Flyselskabet havde ingen forsikring, så vores egne forsikringsselskaber måtte træde til.

Trods de mistede cykler var turen til mountainbikens hjemland en succes.

California 1996

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Translate »